tirsdag 31. mai 2011

Et enkelt konfirmasjonskort til gutt

Det har blitt mange konfirmasjons kort denne våren, her kommer et til :)  Mønsterpapiret er fra Papirdesign, Diecut fra Kort&Godt og svart Bazzill kartong. Kantene er rufset og svertet litt med Distress Ink i farge vintage photo.

Konvolutt kort til konfirmant

søndag 29. mai 2011

Konfirmasjonskort pluss gaveboks

Det nydelige mønster-arket som er brukt her, er fra Maja Design "Fika". Man trenger ikke så mye pynt når det er så lekkert i seg selv.  Kortet er brettet i 3 og her ser man lommen som det kan puttes penger eller en Tag i. Det lukkes med magnet. Ha en fin søndag og gratulerer så mye til alle som konfirmeres i dag :)

Flere konfirmasjonskort

søndag 22. mai 2011

Konfirmasjonskort

Her går det i konfirmasjons kort om dagen, her er et til gutt. Jeg har brettet det i 3 og brukt magnet for å holde det sammen.
Når man bretter ut den siste siden er det en konvolutt som man kan putte penger i. Jeg legger ut et annet bilde som man ser det bedre. Her hadde jeg skrevet inni før jeg tok bilde:)) ) ha en fin søndag alle sammen, klem Nina

søndag 8. mai 2011

Tryllekort

Prøvde meg på et tryllekort etter mal på Mariannes Papirveden :) Kortet var en bestilling fra en kollega, hun har bestemt temaet :) Kortet var veldig gøy å lage, tror jeg kommer til å bruke denne modellen på de siste konfirmasjons-kortene som skal lages :)